Nagyon fontosnak találom elmondani, hogy számomra az esküvőd napja egy szent dolog, és bátran számíthatsz rám!
Én segítek, Neked végig az utadban és segítek megtalálni a legjobb szín és forma világot számodra, hogy életed nagy napján olyan légy mint egy mesebeli hercegnő, királynő, vagy rafinált kislány.

Hogyan is néz ki nálam a próbasminkelés?

Először is egy telefonos beszélgetés során egyeztetjük az első találkozásunk dátumát, illetve megbeszélünk minden fontos részletet, ami csak eszedbe jut.

Én a menyasszonyoktól a következő dolgokat szoktam kérni

A próbasminket megelőző napokban, heti rendszerességgel radírozd le és hidratáld be az arcbőrödet

Erre azért van szükség, mert így el tudod távolítani az elhalt hámsejteket, és a bőröd felülete egységesebbé, ragyogóbbá, és üdébbé fog válni.

Ha heti rendszerességgel leradírozod az arcbőrödet, akkor a hidratáló krémek könnyebben fel fognak tudni szívódni

Így a bőröd nedvességgel telített, rugalmas és bársonyos tapintású lesz. Ennek köszönhetően pedig az alapozó, amit felrakunk neked, egységesen mindenhol meg fog tapadni.

Kicsit nézelődj körül, hogy neked milyen sminkek tetszenek, és melyikben tudnád magad a leginkább elképzelni

Ha esetleg megoldható, fényképezd is le, vagy nyomtasd ki és hozd magaddal. Persze ha az kényelmesebb, akkor egyszerűen csak küld el nekem e-mailben.

A hajadat úgy állítsd be, ahogy az esküvőn szeretnéd hordani

Ha meg tudod oldani. Vagy egyszerűen csak gumizd össze, esetleg fogd oldalra.

Sminkelés előtt semmiképp ne menj szoláriumba, tisztításra vagy arckezelésre

Így a bőröd nedvességgel telített, rugalmas és bársonyos tapintású lesz. Ennek köszönhetően pedig az alapozó, amit felrakunk neked, egységesen mindenhol meg fog tapadni.

Világos színű felsőben gyere

Vagy esetleg olyanban, aminek nincs váll része.

Kérlek, amennyire csak tudsz, figyelj oda, ezekre a dolgokra, hiszen a sminked szépségén nagyon sokat tudnak rontani, vagy javítani.

Amikor a próbasminked napján megérkezel hozzám, először leülünk majd egy tea vagy kávé mellé beszélgetni, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást.

Én pedig a beszélgetés közben, elég sokat foglak majd kérdezgetni, hogy a sminkedet a lehető legtökéletesebbé tudjuk majd varázsolni.

 

Olyanokat kérdezek majd tőled, mint például:

 • Milyen sminkre gondoltál?
 • Milyen színeket kedvelsz igazán, és milyen színeket tudnál elképzelni magadon?
 • A hétköznapokban, hogy szoktad magad sminkelni (ha sminkeled magad)?
 • Milyen stílusú, lesz az esküvőd, és milyen lesz a dekoráció?
 • Mit fejez ki a ruhád, és milyen lesz a színe?
 • Milyen lesz a csokrod színe és formája?
 • Milyen lesz a hajad?
 • Mit szeretnél magadból megmutatni a nagy napon? A királylányt, a csábítót,
  vagy inkább a rafinált kislányt?
 • A kedvesed, milyen sminkben szokott meg téged?
 • Stb…stb…

Mikorra a te kérdéseidet és az én kérdéseimet is átbeszéljük, addigra már az én fejemben megszületik egy-két smink, ami a lehető legjobban állna neked.
Ezek után te elmondod a te elképzeléseidet, én elmondom az én elképzeléseimet, majd a két elméletet összefésüljük, és már kezdődhet is a közös munka.

Azt fontosnak tartom megemlíteni, hogy ha határozott elképzeléseid vannak a sminkeddel kapcsolatban, akkor a Te kéréseidet meghallgatva és átbeszélve fogjuk megvalósítani a Nagy Nap sminkjét számodra.
És ha van olyan dolog amit nagyon szeretnél a sminkedben viszont látni, akkor azt a sminkedbe mindenképpen bele fogjuk építeni.

Ha viszont inkább egy kicsit tanácstalan vagy, esetleg még nem tudod, milyen sminket szeretnél, akkor természetesen elmondom és képekkel illusztrálom neked a sminktípusokat, hogy el tud képzelni, hogy melyik állna hozzád a legközelebb.

Mielőtt még hozzákezdenénk a sminkelésnek, először eltávolítjuk a makeupodat, (természetesen csak akkor, ha sminkben érkeztél).
Ezek után egy krémes vagy habzó lemosóval áttörlöm, illetve átmosom a bőrödet, hogy az esetlegesen sminkmaradványokat is leszedjem.
Ha pedig nem sminkben érkeztél akkor a bőrödön megtapadt napi szennyeződéseket fogom eltávolítani. Gondolok itt olyanokra, mint például izzadás, korom, kosz.

A következő lépés, hogy az arcbőrödet áttörlöm egy kis tonikkal, hogy a krémek még jobban fel tudjanak szívódni.
És csak mindezek után fogom a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémmel behidratálni arcodat, hogy bőröd még rugalmasabb, és ragyogóbb legyen.
A táplálásból természetesen a szemkörnyékedet sem hagyjuk ki, Ő is kap egy jó kis hidratálást és egy kis masszázst.

Ha mind ezekkel megvagyunk, akkor térünk rá, (ha szükséges) a szemöldöknek a formázására, ami egy igazán fontos lépés a smink elkészítésében.

Így már, a bőröd tökéletesen elő van arra készítve, hogy gyönyörűen megvalósítsuk a rajta megálmodott sminkedet.

A Próbasminkre való jelentkezéshez, kérlek töltsd ki ezt az űrlapot

A próbasmink értéke 7.500 Ft