Nagy a különbség az elfogadható, és a számodra tökéletes esküvői smink között

Te melyiket szeretnéd választani?

Kedves Menyasszony!

esküvői próbasmink

Nincs kedved egyik sminkestől a másikig rohangálni?

El akarod kerülni, hogy akár 40-50 ezer forintot is elkölts, 4-5 próbasmink alatt?

Szeretnéd, hogy a sminkes garanciát vállaljon arra, hogy neked tetszeni fog a sminked?

Ha a válaszod IGEN, akkor most a lehető legjobb helyen jársz.

Nekem is volt „szerencsém” megtapasztalni az esküvői sminkes keresésének kálváriáját.

Éppen ezért szeretném, ha tudnád, hogy amikor eljössz hozzám, nem fogunk azonnal hozzákezdeni a sminked elkészítéséhez. Hanem először részletesen átbeszéljük, hogy mit is szeretnél valójában, és csak ezek után fogjuk megalkotni a próbasminkedet.

Hogy aztán később, azon a bizonyos Nagy Napon, úgy érezd majd magad, mint egy mesebeli hercegnő, vagy mint egy királylány.

Mi a menyasszonyok rémálma?

próbasmink

Sokan elkövetjük azt a hibát, hogy az „ó ráér ez még holnap is” csapdájába esünk. Hiszen annyi feladatunk van, hogy ki sem látunk belőle.

 

Sajnos jómagam is elkövettem azt a hibát, hogy nem kezdtem el időben sminkest keresni, így azt a sminkest, akit én nagyon szerettem volna, már nem tudtam lefoglalni.

 

Egészen egyszerűen arra a napra már nem volt szabad.

A legtöbb esküvői sminkes naptárja december környékén már szinte teljesen megtelik, a következő év nyarán lévő esküvőkkel

Nekem is nem egy esküvőt kellett már visszautasítanom, mert egészen egyszerűen arra a napra már lefoglaltak.

Tehát ha megtaláltad azt az esküvői sminkest, aki neked nagyon szimpatikus és tetszenek a munkái, akkor még most hívd fel, vagy írj neki egy üzenetet, mert holnapra már lehet, hogy elhappolják előled.

Szeretném, ha életed legfontosabb napján Te nem járnál úgy, mint én, és nem kéne megalkudnod az „elfogadhatóval” a „tökéletes” helyett.

Vagy ami még rosszabb, hogy az igazán jó sminkeseket lefoglalják addigra, amikor te még csak hozzáfogsz a kereséshez.

És minden sminkes, akinek tetszik, a munkája azt mondja majd neked, hogy sajnálom, de foglalt vagyok. Az esküvői smink készítése vagy a választása nem maradhat az utolsó pillanatra.

Te pedig kénytelen leszel egy olyan sminkessel beérni, akit csak azért választasz, mert, akit igazán szerettél volna Ő aznap már foglalt volt.
Hidd, el pontosan tudom, miről beszélek.

Én az esküvőmön szívem szerint lemostam volna a sminkemet és újrasminkeltem volna magamat, ha lett volna rá időm.

Egy rossz smink az egész esküvődet tönkreteheti szerintem.

Te ne kövesd el ezt a hibát

esküvői smink, sminkes kiválasztása

Tudod, amikor én kerestem az esküvői sminkesemet, én is számtalan nehézséggel találtam szembe magamat.

Inkább bele se mennék a részletekbe, hogy hány sminkes oldalát néztem végig, és hány oldalnál éreztem azt, hogy „ez sem az, ez sem az, ez sem az igazi,,,”

Majd hosszú keresgélés után sikerült találnom egy hölgyet, akinél úgy éreztem, hogy talán ő el fogja tudni készíteni azt a sminket, amire vágyom.

Az igazat megvallva nem kicsit voltam izgatott, amikor eljött a próbasminkem napja, de amikor elkészült a próbasminkem és belenéztem a tükörbe, rendkívül csalódott voltam.

Ugyanis az, amit én elképzeltem, és amire vágytam, sajnos köszönő viszonyban sem volt azzal, amit a sminkes elkészített.

Persze először azt gondoltam, hogy biztosan csak én túlzom el a dolgokat, de amikor megmutattam a páromnak, és a hozzám közel álló barátaimnak a sminkemet mind ugyan azt mondták:

Ez nem te vagy

Nagyon csalódott voltam…
Másnap persze felhívtam a hölgyet, hogy megkérdezzem tőle, mégis milyen lehetőségem van egy másik próbasminkre elmenni hozzá, a válasza pedig egyszerűen sokkoló volt számomra.

Az újabb próbasmink értéke megegyezett ugyan azzal az összeggel, amit kifizettem az első próbálkozásunkra.

Bizonyára téged sem fog meglepni, hogy nem ezt a hölgyet választottam.

Az az igazság, hogy mivel későn kezdtem el keresni a sminkesemet örültem, hogy egyáltalán találtam még valakit, aki még szabad volt. De az igazság az, hogy egyik sminkesnek sem sikerült eltalálnia azt, amire igazából vágytam.

Pedig nem voltak túl nagy elvárásaim.

Egyszerűen csak egy szép sminket szerettem volna.

Mivel jómagam is átéltem az esküvői sminkes keresésének kálváriáját, ezért pontosan tudom, hogy mire van egy menyasszonynak szüksége, és, hogy hogyan érhetjük el, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked.
Ennek köszönhető, hogy az általam sminkelt menyasszonyok ilyen és ehhez hasonló véleményeket írtak rólam:

Szívből ajánlom mindenkinek Orsit, aki gyönyörű sminket szeretne. Kétszer is volt alkalmam a kezei közé kerülni, az utóbbi az esküvőm napja volt. Meglepetésként kaptam a Tesómtól, és mondhatom, hogy sírva fakadtam örömömben, mikor megpillantottam, mert tudtam, hogy gyönyörűvé fog varázsolni. Így is lett J

Orsi, nagyon szépen köszönöm a kedvességed, a profizmusod.

Klaudia

Orsi életem legszebb sminkjét készítette el a nagy napra. Egy remek sminkes, nagyon kedves és közvetlen. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, mintha régóta ismertük volna egymást.
Mindenkinek csak ajánlom.

Tímea

Mik a tökéletes próbasmink
előkészületei?

A próbasmink elkészítése előtt én a menyasszonyoktól a következő dolgokat szoktam kérni:

 • A próbasminket megelőző napokban, heti rendszerességgel radírozd le és hidratáld, be az arcbőrödet.
  Erre azért van szükség, mert így el tudod távolítani az elhalt hámsejteket, és a bőröd felülete is egységesebbé és üdébbé fog válni. Ettől pedig a smink is sokkal természetesebbnek és ragyogóbbnak tűnik majd a bőrödön.

 

 • Kicsit nézelődj körül, hogy neked milyen sminkek tetszenek, és melyikben tudnád magad a leginkább elképzelni.
  Ha esetleg megoldható, fényképezd is le, vagy nyomtasd ki és hozd magaddal. Persze ha az kényelmesebb, akkor egyszerűen csak küld el nekem e-mailben.

 

 • Sminkelés előtt semmiképp ne menj szoláriumba, tisztításra vagy arckezelésre
  Így a bőröd nedvességgel telített, rugalmas és bársonyos tapintású lesz. Ennek köszönhetően pedig az alapozó, amit felrakunk neked, egységesen mindenhol meg fog tapadni.

 

 • Világos színű felsőben gyere
  Vagy esetleg olyanban, aminek nincs váll része.

 

Kérlek, amennyire csak tudsz, figyelj oda, ezekre a dolgokra, hiszen a sminked szépségén nagyon sokat tudnak rontani, vagy javítani.

A legfontosabb 9 kérdés

Amikor a próbasminked napján megérkezel hozzám, leülünk egy tea vagy kávé mellé beszélgetni, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást.

Beszélgetés közben pedig a következő kérdéseket teszem majd fel neked, hogy minél világosabb képet kapjak arról, hogy mit is szeretnél valójában.

Olyanokat kérdezek majd tőled, mint például:

menyasszonyi próbasmink

Milyen sminkre gondoltál? (Illetve átnézzük együtt az általad választott sminkképeket)

 

Milyen színeket kedvelsz igazán, és milyen színeket tudnál elképzelni magadon?

 

Milyen stílusú, lesz az esküvőd?

 

Milyen lesz a dekoráció?

 

Milyen lesz a ruhád színe?

 

Milyen lesz a csokrod színe és formája?

 

Milyen lesz a hajad?

 

Mit szeretnél magadból megmutatni a nagy napon? A királylányt, a csábítót,vagy inkább a rafinált kislányt?

 

A kedvesed, milyen sminkben szokott meg téged?

Ezek a kérdések azért olyan fontosak, mert a válaszaiddal nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy a próbasminked tökéletes legyen, és a te stílusoddal megegyező sminket kapjál.

Persze ha nem szoktad túl gyakran sminkelni magadat, vagy esetleg nincs nagyon ötleted arról, hogy mi is állna igazán jól neked, akkor sincs mitől tartanod.

Ilyenkor részletesen átbeszéljük, hogy milyen sminkstílus áll hozzád a legközelebb, és képekkel is illusztrálom neked, hogy még jobban el tudd magadon képzelni. Majd ezek alapján fogjuk felépíteni az esküvői sminkedet.

A Próbasminket megelőző 3 legfontosabb lépés

 • A következő lépés, hogy az arcbőrödet áttörlöm egy kis tonikkal, hogy a krémek még jobban fel tudjanak szívódni.
  És csak mindezek után fogom a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémmel behidratálni arcodat, hogy bőröd még rugalmasabb, és ragyogóbb legyen.
  A táplálásból természetesen a szemkörnyékedet sem hagyjuk ki, Ő is kap egy jó kis hidratálást és egy kis masszázst.
 • Mielőtt még hozzákezdenénk a sminkelésnek, először eltávolítjuk a makeupodat, (természetesen csak akkor, ha sminkben érkeztél).
  Ezek után egy krémes vagy habzó lemosóval áttörlöm, illetve átmosom a bőrödet, hogy az esetlegesen sminkmaradványokat is leszedjem.
  Ha pedig nem sminkben érkeztél, akkor a bőrödön megtapadt napi szennyeződéseket fogom eltávolítani. Gondolok itt olyanokra, mint például izzadás, korom, és kosz.
 • Ha mind ezekkel megvagyunk, akkor térünk rá, (ha szükséges) a szemöldöknek a formázására, ami egy igazán fontos lépés a smink elkészítésében.

Mire ezeknek a lépéseknek a végére érünk, a bőröd már tökéletesen elő lesz készítve ahhoz, hogy gyönyörűen megvalósítsuk a rajta megálmodott sminkedet.

MI az a FÉLARCTECHNIKA?

Ahogy korábban is említettem neked, sajnos a legtöbb sminkes, akinél voltam, nem igazán tudta eltalálni azt, amire vágytam. Éppen ezért a próbasminkekre, egy egészen egyedi dolgot találtam ki a vendégeimnek.

Ez pedig a Fél arc sminktechnika.

Próbasmink

A legtöbb sminkes úgy dolgozik, hogy amikor elmész hozzá el fog neked készíteni egy fajta sminket. Ami ha tetszik, akkor jó. Ha viszont nem, akkor azon az alap sminken próbáltok korrigálni egy kicsit.

A saját esetemből tanulva ezt én teljesen máshogyan csinálom.

Én a próbasminket, először csak az arcod egyik felére készítem el. Ha pedig ez a smink tetszik, akkor felépítem az arcod másik felére is.

Ha azonban nem tetszik, vagy szeretnél még valami mást is kipróbálni, akkor még mindig el tudjuk készíteni a sminket, az arcod másik felére, más színekkel, erősebben, vagy akár gyengébben.

Így a két sminket össze tudod hasonlítani, és el tudod dönteni, hogy melyik is áll hozzád a legközelebb.

Végül a nyertes sminket az egész arcodra elkészítem.

És, hogy ez miért is olyan jó neked?

 • Mert így láthatod a változást az arcod egyik majd másik oldala között
 • Ha bizonytalan vagy, hogy milyen erősségű sminket szeretnél, megtudod nézni, hogy hogyan éreznéd benne magad
 • Ha pedig esetleg több smink is tetszik akkor megtudod nézni, hogy számodra melyik az előnyösebb

A próbasminket megelőzően, mindig kérek sminkötleteket a menyasszonyoktól, hogy megismerhessem, mire is vágynak valójában.

Amikor megérkezik hozzám a menyasszony, először mindig egy 20-30 perces ismerkedéssel szoktunk kezdeni, hogy pontosan megismerjem az elvárásait.

És csak akkor, ha már mindent átbeszéltünk, akkor fogom a próbasminket elkészíteni, melynek ideje 2 óra.

Ennek és a félarc technikának köszönhetően, a menyasszonyaim, mindig elégedetten és boldogan nézegették magukat a tükörben, mert mindig volt választási lehetőségük, valamint nem szorítottam őket korlátok közé, azzal, hogy csak egy lehetőségük van.

 

Éppen ezért merek a sminkjeimre 100% Nagy nap Garanciát vállalni.

Mi az a 100% Nagy Nap Garancia?

Ha a sminked elkészítése után nem érzed azt, hogy pontosan azt kaptad amire vágytál, akkor megköszönöm a bizalmadat, és mindenfajta kérdezősködés nélkül visszakapod a Próbasmink teljes árát, és barátként válunk el egymástól.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy már több mint 13 éve foglalkozom sminkek készítésével, de még senki nem élt ezzel a garanciával.

Tehát, ha…

 • Nincs kedved egyik sminkestől a másikig rohangálni
 • El akarod kerülni, hogy akár 40-50 ezer forintot is elkölts, 4-5 próbasmink alatt
 • Időben le akarod foglalni a számodra tökéletes esküvői sminkest
 • Szeretnéd, hogy a sminkes garanciát vállaljon arra, hogy neked tetszeni fog a sminked

Akkor add le a jelentkezésedet, amíg még vannak szabad helyek a próbasminkre.

Ne feledd, nincs mit veszítened, hiszen ha esetleg mégsem tetszene a sminked, akkor a visszakapod a próbasmink árát.

Most pedig, hogy végigolvastad ezt az oldalt arra kérlek, hogy tekerj lejjebb, töltsd, ki az űrlapot és add le a jelentkezésedet a próbasminkre.

Én pedig 1 munkanapon belül fel foglak téged hívni, hogy minden fontos részletet megbeszéljünk a próbasminkeddel kapcsolatban.

A Próbasminkre való jelentkezéshez kérlek, hogy töltsd ki ezt az űrlapot!

A próbasmink értéke 12.800 Ft

[contact-form-7 id=”215″]