Rólam

Üdvözöllek téged az oldalamon, és köszönöm, hogy a rengeteg sminkes közül engem választottál. Engem Hirsch Orsolyának hívnak, és már több mint 13 éve a szépségápolás varázslatos világában élek. Az igazat megvallva, már kislány korom óta vonzott a sminkelés, és az, hogy a smink segítségével mit is lehet kihozni másokból, és önmagamból. Eddigi pályafutásom során rengeteg dolgot megtanultam. Például azt, hogy a sminknek nem csak az, az egyetlen célja, hogy jól nézzen ki, és divatos legyen. Sminkelés közben ugyanis látni lehet, ahogy a nő szinte átalakul. És persze nem csak kívülről, hanem ami ennél sokkal fontosabb… belülről is.

Szeretem látni, amikor egy nő belenéz a tükörbe és azt mondja:

Nem egyszer vettem már észre, hogy aki bejött hozzám, először még egy félénk, és visszahúzódó lány volt. Majd miután elkészültünk a sminkjével, egy hamisítatlan magabiztos, határozott és szexi nővé változott. Még a járása és a tartása is egészen más lett.

Ez a változás nem másról szólt, mint arról, hogy a nők önmagukat magabiztosnak, szépnek, és szexinek látták. És képesek voltak elfogadni és szeretni magukat. Ez az önszeretet és elfogadás pedig olyan kisugárzás adott ezeknek a hölgyeknek, ami semmivel sem pótolható. Ezt a változás szeretném neked megadni, hogy te is átélhesd ezt a csodálatos érzést.  Szeretném, ha nem csak egy sminket kapnál tőlem, hanem önmagad legjobb formáját, egy hozzád leginkább harmonizáló sminkben.

Egy jó smink szerintem ilyen.

Nem csak szép, de kihozza belőled azt, amilyen igazából lenni akarsz.
Már csak az a kérdésem kedves vendégem, hogy te mit szeretnél elrejteni vagy megmutatni magadból? Mi a te sminkednek a célja?
Én abban szeretnék neked segíteni, hogy a célodnak legmegfelelőbb sminket kaphasd, hogy elégedett és boldog legyél.